返回列表 發帖

兒童期權短炒班

邊個老鼠王?? 過來做tutor
風凌天 發表於 2010-8-20 18:05

等我都做下兒童報下名學野啦~

兒童期權短炒班

邊個老鼠王?? 過來做tutor
風凌天 發表於 2010-8-20 18:05

老鼠王即係Rat King, 亦即係RK.

不過佢而家俾淡友圍攻緊, 應該無時間出席架啦..

等我都做下兒童報下名學野啦~
投資初哥 發表於 2010-8-20 18:06

月費$10,000,每月4堂

老鼠王即係Rat King, 亦即係RK.
miracle 發表於 2010-8-20 18:07

失敬、失敬

風兄 long time no see !!!
小弟俾 2 個妹妹捉住左 , 冇時間睇市 , 要等 11 月回歸 HK 先可以再戰江湖
希望到時可以搵日大家 gathering
投機之道,求贏不求賭!!

小弟俾 2 個妹妹捉住左 , 冇時間睇市 , 要等 11 月回歸 HK 先可以再戰江湖
VinChung 發表於 2010-8-21 05:47

艷福無邊...

呵~~ 百鳥歸巢啦

cool~ let's have a big gathering

艷福無邊...
風凌天 發表於 2010-8-21 09:00

我呢隻左擁右抱 ...... 你都係唔好恨比較好
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
投機之道,求贏不求賭!!

好可愛=3="

既然係咁,一於等你返來搞個gathering 啦~~!