返回列表 發帖
第一注果陣都知個位唔靚,預左分幾注入,只係反彈幅度超出預算  ...
neddylo 發表於 2012-7-31 15:35

明天入call去支特你。

當埋條底褲再入 put

0.033

當埋條底褲再入 put

0.033
neddylo 發表於 2012-8-6 15:44

入得咁輕鬆,唔似真倉!

入得咁輕鬆,唔似真倉!
LG338 發表於 2012-8-7 09:18

病態賭徒的思想非一般人能理解

點解我覺得你好似奇兄上身多D
Don't believe what you see, just believe what you trust!

叻 D 劇場之大戶捉蟲記

吉仔 : 總理大人,做咩搵人調查我呢 ? 我對組織的忠誠天地可鑒,可昭日月 !

總理 : 吉仔,聽講你近排成日群埋班大孖沙,實搵唔少啦。咪話老娘唔點醒你,係度食唔好係度痾,搵街外錢天經地義,不過損害到本 "聯盟" 利益的話.....

吉仔 : (大驚) 小人知罪 ! 奴才罪該萬死 !

總理 : 傻豬黎o既,老娘又點捨得你死,仲比個機會你帶罪立功添。拿~ 你就如此如此.....

幾日後 ......

吉仔 : (鏡頭前, 語重深長)EBB was “ready to do whatever it takes” to preserve the single currency. “Believe me, it will be enough”

大孖沙 : 正呀 ! 吉仔真夠老友 ! EBB 放水,又有得升 ! 呀邊個邊個,同我開好倉 ! 唔使急最緊要快 !

EBB 開會當天

吉仔 : hm..... 我地 EBB 呢.....

大孖沙 : (耳語) 呢個吉仔我老死黎,跟我買實無衰,之後落 club 我o既

吉仔 : 我地覺得現有措施已經足夠,1 毫子都唔放比你班粉皮

大孖沙 : (反檯) DLLM 今次中伏喇 ! 呀邊個邊個快 d 沽貨 ! 喂咪住.... 個好倉玩到咁大,一沽咪蝕到入肉 ? 邊個邊個,叫齊班大孖沙開會傾下今次點拆

大孖沙A : 今次比吉仔累死啦,正一杏家鏟,成手好倉點算

大孖沙B : 唉....大家都係差唔多咋....咁啦,老散死好過我地死,大家夾手夾腳,夾高一轉平倉,走到幾多得幾多啦

大孖沙C : 就咁決定啦。你 ! 夾高個股市 ! 你 ! 做底債市 ! 你 ! 搵班報紙佬唱救市 ! 各自做野,散會 !

本故事純屬虛構,如有雷同,實屬巧合

葛洛斯警告:德拉吉一幫 只想騙投資人拿出錢來
http://news.cnyes.com/content/20120807/KFM38P41BPQI4.shtml

叻 D 劇場之大戶捉蟲記

吉仔 : 總理大人,做咩搵人調查我呢 ? 我對組織的忠誠天地可鑒,可昭日月 !

總理  ...
neddylo 發表於 2012-8-7 12:28 PM

有創意我鐘意
今朝新聞亦報有美聯煮分行長話大選前QE不利

呢樣應該係吉仔出口術既原因同動機 :
歐洲跨國企業掀走資潮 (7-8-2012 新浪網)
Don't believe what you see, just believe what you trust!

呢樣應該係吉仔出口術既原因同動機 :
(7-8-2012 新浪網)
投資初哥 發表於 2012-8-7 14:35

咩原因局內人先知啦,不過睇市場反應可以肯定吉仔招變臉呃到唔少大戶